instagram facebook

Descoperim noi oportunități de lucru

Bun venit la PoliLingua,

o comunitate globală de entuziaști pasionați care împărtășesc experiența cu clienții din întreaga lume

Alătură-te

Posturi vacante

Suntem în căutare continuă de noi profesioniști, atât angajați înalt specializați, cât și noi tinere talente.

Posturi vacante

Despre PoliLingua

La PoliLingua, folosim o combinație puternică de creativitate umană și inteligență automată pentru a crea traduceri de calitate consecventă în viteză. Echipa noastră talentată este unită prin pasiunea pentru limbă și cultură. Cea mai bună motivație pentru noi este cunoașterea faptului că ajutăm mărcile globale să crească, să se implice și să ajungă la publicul lor internațional, transformând conținutul multilingv pentru ei. Lucrăm cu unele dintre cele mai bune și cunoscute companii din lume și am dezvoltat o cultură de învățare și îmbunătățire continuă, în care cheia principală a succesului este echipa noastră

De ce ar trebui să faci parte din PoliLingua?

Alătură-te nouă și experimentează un loc de muncă care apreciază creșterea, îți recompensează dedicarea și celebrează succesul!

Creșteți Succesul cu Bonusuri Competitive

Credem în recunoașterea și recompensarea muncii tale. Bonusurile noastre competitive sunt concepute pentru a vă propulsa realizările la noi culmi.

Trăiește echilibrul dintre muncă și viață cu PTO intern

Fă-ți timp să te reîncarci și să te bucuri din plin de viață. Politica noastră internă PTO vă asigură cu flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a menține un echilibru sănătos între muncă și angajamentele personale.

Alimentează-ți ambițiile cu creștere profesională

Investim în creșterea și succesul tău. Descoperă o lume de oportunități pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și aptitudinile, dându-ți puterea să îți atingi întregul potențial.

Descoperă noi orizonturi cu oportunități de dezvoltare

Călătoria ta cu noi este despre creștere continuă. Oferim diverse oportunități de dezvoltare care te inspiră și îți permit să prosperi în carieră.

„Puterea echipei este fiecare membru individual. Puterea fiecărui membru este echipa.” – Phil Jackson

Viitorul tău începe aici!
Fii parte din ceva măreț!

Sună acum

+37360933888

Trimite mesaj

hr@polilingua.co.uk

Cariere

Descoperă-ți cariera de vis în compania noastră dinamică și inovatoare! Ești în căutarea unei cariere stimulatoare într-o companie care prețuiește inovația și creșterea? Nu mai căuta! PoliLingua are nevoie de persoane talentate ca tine. Alătură-te echipei noastre uimitoare și hai să creăm ceva extraordinar împreună. Nu rata această oportunitate incredibilă de a face parte dintr-o comunitate înfloritoare. Fă primul pas către succesul tău, aplicând astăzi.

Alătură-te
Talentul
tău
face
diferența
;)